• Geef kleur aan uw tuin, balkon of terras!

 • Onze webshop is 24/7 open

  Klik hier en shop online

Workshops

Zelf of samen aan de slag met bloemen en groen? Kom bloemschikken bij tuincentrum Sterk! Onze voorbeelden, gecombineerd met uw creativiteit, garanderen dat u met een prachtig werkstuk naar huis gaat. In onze winkel hebben we diverse voorbeelden klaar staan welke u kunt maken in één van de workshops bloemschikken. Elke maand geven we weer een andere workshop afhankelijk van het seizoen, we zullen u blijven inspireren! Onze workshops zijn allemaal inclusief bloemschikmaterialen en een kopje koffie of thee met wat lekkers. Onderaan deze pagina vindt u de eerstvolgende workshops.
 

Workshop bloemschikken voor groepen

Wilt u een gezellige workshop bloemschikken met vriendinnen, familie of collega’s? Bel dan voor een afspraak. Voor groepen kunt u in overleg een datum plannen. De groep moet dan minimaal uit 8 personen bestaan. Er kan een keuze gemaakt worden uit één van de vele workshops uit ons workshopprogramma. Voor meer informatie of een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen zodat specifieke wensen besproken kunnen worden.
 

Kinderfeestje

Ook voor het geven van een kinderfeestje kunt u bij ons terecht. Tijdens dit kinderfeestje kunnen de kinderen met diverse bloemschikmaterialen een leuke creatie maken. Dit alles onder professionele leiding. Er staan in de winkel enkele voorbeelden waar u een keuze uit kunt maken o.a. een setje gekleurde flesjes met kraaltjes en vilt, krans van het seizoen met vers groen en decoraties van vilt , bloemstukje van het seizoen of een vogelnestkastje. Tussendoor is er tijd voor pauze met wat te drinken en een versnapering. Na afloop mogen de kinderen hun zelfgemaakte werk natuurlijk mee naar huis nemen. Deze workshop kost
€ 12,50 per kind inclusief; versnapering, drinken, cursusleiding en alle materialen. De kinderworkshops duren twee uur. U kunt reserveren voor een woensdagmiddag van 15.00 uur tot 17.00 uur of de vrijdagavond van 18.30 tot 20.30 uur . Wilt u meer weten? Bel dan voor het maken van een afspraak.
 

Onze workshops

Geen activiteiten gevonden.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Eens in de twee weken versturen wij een nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen en workshops.
Meld u nu aan en maak iedere maand kans op een boeket bloemen

Velden met * zijn verplicht.

Openingstijden

 • Maandag
  08:30 - 17:30
 • Dinsdag
  08:30 - 17:30
 • Woensdag
  08:30 - 17:30
 • Donderdag
  08:30 - 20:00
 • Vrijdag
  08:30 - 20:00
 • Zaterdag
  08:30 - 17:00
Toon alle openingstijden

Contact

Geef uw mening en WIN!

Geef uw mening over ons tuincentrum en WIN een cadeaubon t.w.v. € 25,-!