Workshops

Zelf of samen aan de slag met bloemen en groen? Kom bloemschikken bij tuincentrum Sterk! Onze voorbeelden, gecombineerd met uw creativiteit, garanderen dat u met een prachtig werkstuk naar huis gaat. In onze winkel hebben we diverse voorbeelden klaar staan welke u kunt maken in één van de workshops bloemschikken. Elke maand geven we weer een andere workshop afhankelijk van het seizoen, we zullen u blijven inspireren! Onze workshops zijn allemaal inclusief bloemschikmaterialen en een kopje koffie of thee met wat lekkers. Onderaan deze pagina vindt u de eerstvolgende workshops.
 

Workshop bloemschikken voor groepen

Wilt u een gezellige workshop bloemschikken met vriendinnen, familie of collega’s? Bel dan voor een afspraak. Voor groepen kunt u in overleg een datum plannen. De groep moet dan minimaal uit 8 personen bestaan. Er kan een keuze gemaakt worden uit één van de vele workshops uit ons workshopprogramma. Voor meer informatie of een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen zodat specifieke wensen besproken kunnen worden.
 

Kinderfeestje

Ook voor het geven van een kinderfeestje kunt u bij ons terecht. Tijdens dit kinderfeestje kunnen de kinderen met diverse bloemschikmaterialen een leuke creatie maken. Dit alles onder professionele leiding. Er staan in de winkel enkele voorbeelden waar u een keuze uit kunt maken o.a. een setje gekleurde flesjes met kraaltjes en vilt, krans van het seizoen met vers groen en decoraties van vilt , bloemstukje van het seizoen of een vogelnestkastje. Tussendoor is er tijd voor pauze met wat te drinken en een versnapering. Na afloop mogen de kinderen hun zelfgemaakte werk natuurlijk mee naar huis nemen. Deze workshop kost
€ 12,50 per kind inclusief; versnapering, drinken, cursusleiding en alle materialen. De kinderworkshops duren twee uur. U kunt reserveren voor een woensdagmiddag van 15.00 uur tot 17.00 uur of de vrijdagavond van 18.30 tot 20.30 uur . Wilt u meer weten? Bel dan voor het maken van een afspraak.
 

Onze workshops

Pompoen in het Rond

Op een ondergrond van steigerhout wordt een mooi herfststuk gemaakt met verse bloemen en een pompoen.

Datum                  zaterdag 23 september  van 10.00 tot 11.30 uur

Prijs                      € 15,--

Lees meer...
Datum:
Macrame Plantenhanger

De workshop  Plantenhanger is voor iedereen die kennis wil maken met deze leuke knooptechniek. Echt een blikvanger in je woonkamer. Klik hier voor meer inspiratie

...Lees meer...
Datum:
Kinderworkshops

Verven, een bloemstukje maken, knutselen met takken ? Thuis komt het er vaak niet van . Maar iets helemaal zelf maken vinden alle kinderen leuk om te doen. We organiseren diverse kinderworkshops op onze speciale themadagen  :

...Lees meer...
Data:
Herfst Vierkant de Luxe

De vierkante betonnen ondergrond verdelen we eerst in 4 vakken. Deze 4 vakken worden gevuld met verse bloemen en diverse herfstvruchtjes.

...Lees meer...
Data:
Herfst Steigerhout

De ondergrond van deze workshop is van steigerhout. Hierop maak je een mooi herfststuk met takken, verse bloemen en herfstvruchtjes.

...Lees meer...
Data:
Herfstplank

Op een langwerpige houten ondergrond maak je een prachtig herfstbloemstuk met hortensia, rozen en takken met daarin een olielamp verwerkt

...Lees meer...
Data:
Herfst op Voet

Een mooie betonnen schaal op voet wordt opgemaakt met een gebonden krans, verse bloemen, takken en kleine kalebassen .

...Lees meer...
Data:
Herfst in het Rond

Een prachtig bloemstuk met in het hart een grote pompoen. De schaal wordt verder gevuld met verse bloemen en decoraties van het seizoen.

...Lees meer...
Datum:
All Season - Wandhanger

Deze workshops kunnen het hele jaar worden gemaakt. De bloemen en decoraties worden aangepast

...Lees meer...
Data: en meer...
All Season - Golf in beweging

Deze workshops kunnen het hele jaar worden gemaakt. De bloemen en decoraties worden aangepast

...Lees meer...
Data: en meer...

Mis onze nieuwsbrief niet!

Eens in de twee weken versturen wij een nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen en workshops.
Meld u nu aan en maak iedere maand kans op een boeket bloemen

Velden met * zijn verplicht.

Openingstijden

 • Maandag
  08:30 - 17:30
 • Dinsdag
  08:30 - 17:30
 • Woensdag
  08:30 - 17:30
 • Donderdag
  08:30 - 20:00
 • Vrijdag
  08:30 - 20:00
 • Zaterdag
  08:30 - 17:00
Toon alle openingstijden

Contact

Geef uw mening en WIN!

Geef uw mening over ons tuincentrum en WIN een cadeaubon t.w.v. € 25,-!