programma

Events, workshops, cursussen & lezingen

Workshops bloemschikken: DIY​

In verband met het Coronavirus zijn alle workshops t/m zeker 30-06-2021 geannuleerd. Maar gelukkig hebben we een leuk alternatief bedacht. Elk seizoen bieden we de leukste
Doe-het-zelf-workshoppakketten aan! Schrijf je via onderstaande knop in op de nieuwsbrief en blijft op de hoogte over het aanbod.

Tuincursus door Wim Sterk​

Deze vierdelige tuincursus is geannuleerd wegens de maatregelen rondom het Coronavirus. Zodra het weer mogelijk is om op deze vierdelige tuincursus in te schrijven, laten wij dat weten in de nieuwsbrief, social media kanalen en deze webpagina. Schrijf je via onderstaande knop in op de nieuwsbrief en blijft op de hoogte.

Seizoens events

In verband met het Coronavirus zijn alle events t/m zeker 30-03-2021 geannuleerd. 

Lezingen

 

In verband met het Coronavirus zijn alle lezingen t/m zeker 30-03-2021 geannuleerd. 

Tuincursus  najaar 2021

Tuincursus beplantingsplannen & beplantingsonderhoud 

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Do It Yourself Workshop pakketten

 

Helaas zijn alle workshops in verband met het Coronavirus tot en met 30 juni 2021 geannuleerd. Maar gelukkig hebben wij hier een oplossing voor gevonden: je kunt de leukste Doe-het-zelf pakketten bij ons bestellen! Zo heb je alsnog veel plezier van een mooi bloemstuk op tafel. Wil je graag aan de slag met zo’n DIY-pakket? Lees snel verder!

 

De workshops bij Tuincentrum Sterk zijn altijd een enorm succes geweest! Onze voorbeelden, gecombineerd met jullie creativiteit, hebben er altijd voor gezorgd dat jullie met een prachtig werkstuk naar huis gingen. Dat inspireerde ons om speciale Do It Yourself workshop-pakketten samen te stellen. We hebben al een herfst editie én een kersteditie gehad, die waren zo’n succes dat we niet lang na hebben gedacht of er wel genoeg animo zou zijn voor een kerst-editie!

Met deze pakketten doe-het-zelf pakketten kunt u aan de hand van onze voorbeelden eenvoudig thuis aan de slag. Laat die creativiteit dus maar komen!

 

Binnenkort: Lente Editie!


Binnenkort geven wij alle voorbeelden vrij van de Lente Editite. Alvast wat informatie over hoe het in zijn werk gaat? Lees snel verder.

DIY-pakketten: hoe gaat het in zijn werk?
1. Selecteer een mooi bloemstuk naar keuze. U kunt kiezen uit verschillende voorbeelden.
2. Bestel het DIY-pakket naar keuze heel eenvoudig online of in de winkel bij onze balie. Ook gemakkelijk: via de telefoon. Doe dit voor maandag 18.00 om het pakket dezelfde week op donderdag of vrijdag het pakket af te kunnen halen. Je kunt het DIY pakket ook laten bezorgen. Wij bezorgen op vrijdag, vanaf 16.30, daarvoor rekenen wij bezorgkosten, afhankelijk van uw postcode (vanaf 6,50)
3. In de tussentijd stellen wij alle pakketten samen. Omdat we te maken hebben met actuele voorraden, kan het zijn dat het uiteindelijke resultaat iets afwijkt van het voorbeeld. De bloemstukken worden bedacht en gemaakt door de beste bloemschikkers uit ons team. We zullen het bloemstuk dus altijd van een mooi alternatief voorzien dat binnen dezelfde kleurstelling en sfeer past.
4. Vanaf donderdag 8.30 kun je het pakket afhalen. Het pakket is altijd voorzien van de materialen die je nodig hebt, waaronder mooie ondergronden, kerstdecoraties in de kleur naar keuze, vers groen én uiteraard een instructie! 
5. Maak er een relaxte ochtend, gezellige middag of leuke avond van! Heel veel plezier!


De sterren uit ons team maken elke week verse bloemstukken in verschillende stijlen en kleurcombinaties. Onze presentatie wordt vaak aangevuld met mooie arrangementen. We hebben dus altijd wel verse kant-en-klare bloemstukken en arrangementen staan. Kom voor inspiratie gerust langs in ons tuincentrum in Arkel!

Vierdelige tuincursus

In verband met het Coronavirus is de Tuincursus 2020/2021 geannuleerd. Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

 

We merken aan klanten dat ze graag meer willen weten over alles wat er in de tuin groeit en bloeit. Als klein familiebedrijf is ons grootste doel het delen van kennis en kunde over het werken in de tuin. Bij Tuincentrum Sterk zijn advies, vakbekwaamheid en plantenkennis belangrijke pijlers. Daarom voorziet ons team onze klanten graag van advies. Om nog meer te leren over diverse onderdelen van het tuinieren en tuin-ontwerpen geeft Wim Sterk een boeiende tuincursus. In 4 ochtenden worden een aantal belangrijke basis vaardigheden van het tuinieren en beplantings-ontwerp toegelicht.

  • Bijeenkomst 1: Ontwerpen van borders met vaste planten & heesters

  • Bijeenkomst 2: Snoeien theorie

  • Bijeenkomst 3: Snoeien in de praktijk

  • Bijeenkomst 4: Grondverbetering en bemesting.

 

De kosten van de gehele cursus zijn 200,— per persoon incl. lesboek, koffie of thee met versgebakken cake. Geïnteresseerd in het volgen van één specifieke bijeenkomst? Ook dat kan. De prijs per avond of ochtend is dan 50,— per persoon. Je krijgt dan ook het lesboek mee naar huis. 

Onze webshop is natuurlijk 24/7 open en voor advies kunt u ons bellen of het contactformulier invullen. We staan u graag te woord en helpen graag!