Bewatering

Ook een tuin in Gorinchem, Leerdam of Arkel moet regelmatig worden bewaterd om uw planten en gazon in topconditie te houden. Er zijn verschillende bewatering tuingereedschappen die u hierbij kunnen helpen. Heeft u een grote tuin dan zult u niet keer op keer uw gieter willen vullen om zo alle planten van een slokje water te voorzien.

Bewatering kopen bij Tuincentrum Sterk in Gorinchem

Handmatig uw tuin in Gorinchem, Leerdam of Arkel bewateren gaat snel en eenvoudig met het juiste tuingereedschap. De basis is een goede tuinslang die past bij uw tuin. Er zijn korte tuinslangen van 15 meter tot lange tuinslagen van wel 50 meter, voor iedere tuin is er wel een geschikte tuinslang.

Op de tuinslang monteert u een broes of sproeipistool waarmee u de tuin in diverse standen kunt bewateren. Daarnaast is een slangwagen of -houder voor uw tuinslang een echte aanrader! Met het juiste opbergsysteem voor uw tuinslang voorkomt u knopen in de slang, u verlengt de levensduur en het scheelt een hoop ruimte en frustratie in de schuur. 

Bezoek tuincentrum Sterk voor Talen Tools gereedschap

Talen Tools biedt u een ruim aanbod bewateringssystemen van top kwaliteit. Bij ons in het tuincentrum nabij Gorinchem vindt u dan ook een ruim aanbod tuinslangen, bewateringssystemen, slangwagens en meer van Talen Tools. Ook zijn er bewateringssystemen in Gorinchem die vast in uw tuin worden geïnstalleerd, zoals sproeiers of ondergrondse bewateringssystemen. Deze kunnen teven worden aangesloten op een timer zodat u er verder geen omkijken meer naar heeft. Dit is voornamelijk handig als u op vakantie gaat en wilt voorkomen dat uw planten uitdrogen.

>> Bestel bewatering online in onze webshop!

 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuingereedschap

Contact

Contact

___________________________

Tuincentrum Sterk
Vlietskade 1074
4241 WC Arkel

0183 622 941
[email protected]

___________________________

Openingstijden

 Maandag  08:30 - 17.30 uur
 Dinsdag  08.30 - 17.30 uur 
 Woensdag  08.30 - 17.30 uur
 Donderdag  08.30 - 20.00 uur
 Vrijdag  08.30 - 20.00 uur
 Zaterdag  08.30 - 17.00 uur
 Zondag  Gesloten