Vogels, woelmuizen, insecten

Vogelsinsecten of woelmuizen bestrijding voor uw tuin in Oosterwijk, Meerkerk of Gorinchem? Kom naar Arkel en bezoek het grootste tuincentrum uit de regio, tuincentrum Sterk. Bij Sterk vindt u tal van (biologische) bestrijdingsmiddelen tegen vogels, insecten en woelmuizen.

Bescherm planten tegen vogels, insecten en woelmuizen in Arkel

Om gewassen te beschermen tegen allerlei soorten plagen, zoals vogels, insecten en woelmuizen zijn er diverse producten beschikbaar. Denk aan netten om vruchtbomen en struiken te beschermen tegen de vraatzucht van de vogels die gek zijn op pruimen, kersen en andere zachte vruchten.

Voor woelmuizen zijn er vallen maar ook korrels die zorgen dat ze uit de tuin wegblijven. Wilt u radicaler te werk gaan dan zijn er voor muizen ook gifkorrels verkrijgbaar.

Voor kruipende insecten is er speciaal lijmband dat om de stam geplakt wordt waardoor de insecten tegengehouden worden. Boomwondbalsem zorgt voor een snelle genezing van de wond die veroorzaakt is door het snoeien of zagen van takken en voorkomt inrotten.

Bezoek tuincentrum Sterk

Heeft u nog vragen over  vogels, insecten en woelmuizen in uw tuin in Gorinchem, Leerdam of Arkel en omgeving? Kom naar het grootste tuincentrum in de omgeving, tuincentrum Sterk! Of bestel online bestrijdingsmiddelen in onze webshop

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Gewasbescherming

Contact

Contact

___________________________

Tuincentrum Sterk
Vlietskade 1074
4241 WC Arkel

0183 622 941
[email protected]

___________________________

Openingstijden

 Maandag  08:30 - 17.30 uur
 Dinsdag  08.30 - 17.30 uur 
 Woensdag  08.30 - 17.30 uur
 Donderdag  08.30 - 20.00 uur
 Vrijdag  08.30 - 20.00 uur
 Zaterdag  08.30 - 17.00 uur
 Zondag  Gesloten