Honden en katten

Ja, ook in Gorinchem, Oosterwijk en Leerdam zijn mensen dol op huisdieren zoals katten en honden. Echter wilt u natuurlijk niet dat ze hun behoefte doen in uw tuin en daarbij uw planten en zaaigoed aantasten. In ons tuincentrum in Arkel nabij Gorinchem vindt u diverse diervriendelijke honden- en kattenverjagers.

Hondenverjagers kopen in Gorinchem

Bij honden zijn het vaak de reuen die graag hun geurtje achterlaten bij uw boom, hek of lantaarn. Andere honden reageren daar weer op, kortom het wordt een interessante plek met bekende gevolgen. Hoe verjaagt u honden nu uit de tuin op een diervriendelijke manier. Er zijn hondenverjagers op basis van geluid, water en ook op basis van geur. Deze diervriendelijke hondenverjagers voorkomen ongewenste bemesting van uw tuin in Gorinchem.

Kattenverjagers kopen in Gorinchem

Katten zijn vaak een groter probleem voor uw tuin dan honden. De beestjes lopen vrij rond en zoeken vaak de tuin van de buren op om hun behoefte in te kunnen doen. Ook kattenverjagers zijn er op basis van water, geluid en geur. 

Kom naar tuincentrum Sterk

Wilt u meer weten over hoe u honden en katten op afstand van uw tuin kunt houden of zoekt u de juiste bestrijdingsmiddelen tegen honden en katten? Kom naar tuincentrum Sterk nabij Gorinchem. Onze medewerkers helpen u graag verder.

 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Plagen in de tuin

Contact

Contact

___________________________

Tuincentrum Sterk
Vlietskade 1074
4241 WC Arkel

0183 622 941
[email protected]

___________________________

Openingstijden

 Maandag  08:30 - 17.30 uur
 Dinsdag  08.30 - 17.30 uur 
 Woensdag  08.30 - 17.30 uur
 Donderdag  08.30 - 20.00 uur
 Vrijdag  08.30 - 20.00 uur
 Zaterdag  08.30 - 17.00 uur
 Zondag  Gesloten