Mieren en wespen

Insecten dragen bij aan het natuurlijk evenwicht, zo ruimen wespen en mieren veel andere insecten op maar als het er teveel worden en ze overlast gaan geven dan moet u ingrijpen. Heeft u last van een mieren- of wespenplaag in uw tuin in Arkel, Meerkerk, Asperen of Noordeloos? Kom dan naar tuincentrum Sterk in Arkel en vind de juiste insectenbestrijdingsmiddelen om dit probleem op een veilige manier te lijf te gaan. 

Insectenbestrijdingsmiddelen tegen mieren in Arkel

Mieren zijn niet schadelijk voor uw tuin maar soms wel vervelend als u lekker in de tuin zit en ze kruipen over uw voeten. In ons tuincentrum in Arkel vindt u een ruim aanbod bestrijdingsmiddelen tegen mieren, zoals: anti-mierensprays, anti-mierenpoeder en mierenlokdoosjes. Met deze bestrijdingsmiddelen is uw tuin in Arkel en omgeving binnen korte tijd weer mier vrij! 

Insectenbestrijdingsmiddelen tegen wespen 

Wespen zijn goed voor uw tuin en de bestuiving maar om nu een heel wespennest in de tuin in Arkel te hebben is niet echt prettig. Zeker voor mensen met een allergie kunnen wespen gevaarlijke insecten zijn. Wij hebben een ruim aanbod wespenbestrijdingsmiddelen in ons assortiment waarmee uw wespenplaag snel verledentijd is. 

Kom naar tuincentrum Sterk

Vandaag nog een oplossing voor uw plaag van mieren of wespen? Stap in de auto of op de fiets en kom naar tuincentrum Sterk in Arkel. Wij helpen u graag de juiste bestrijding uit te zoeken. Of bestel direct in onze webshop

 

 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Plagen in de tuin

Contact

Contact

___________________________

Tuincentrum Sterk
Vlietskade 1074
4241 WC Arkel

0183 622 941
[email protected]

___________________________

Openingstijden

 Maandag  08:30 - 17.30 uur
 Dinsdag  08.30 - 17.30 uur 
 Woensdag  08.30 - 17.30 uur
 Donderdag  08.30 - 20.00 uur
 Vrijdag  08.30 - 20.00 uur
 Zaterdag  08.30 - 17.00 uur
 Zondag  Gesloten