Potterie

Woont u in Gorinchem, Leerdam of ergens anders in de buurt van Arkel en zoekt u mooie potterie als plantenpotten, vazen, manden of schalen? Bij tuincentrum Sterk vindt u een uitgebreid potterie assortiment!

Binnen en buiten potterie kopen bij Sterk in Arkel

In ons assortiment vindt u mooie potterie voor binnen van verschillende merken en gemaakt van verschillende materialen. Standaard in ons pottenassortiment vindt u plantenpotten van glas, keramiek, kunststof, riet en zink. Houd bij het aanschaffen van een mooie potterie voor binnen altijd rekening met de potmaat van de plant, de diepte van de plantenpot en of de plant nog zal gaan groeien. Koop uw plantenpot niet te klein want dan is de kans groot dat u binnen een jaar weer nieuwe potterie moet kopen.

Ook potterie voor buiten vindt u bij tuincentrum Sterk in Arkel. Niet alle plantenpotten en plantenbakken zijn geschikt voor buiten. Door hoge of juist lage temperaturen kunnen plantenbakken verkleuren, scheuren of de verf kan er vanaf bladderen. Koop daarom altijd een geschikte potterie voor buiten in Arkel. Houdt bij de aanschaf van plantenbakken voor buiten ook rekening met de afwatering. Binnen bepaalt u zelf hoeveel water een plant krijgt, buiten heeft u daar veel minder invloed op. Planten die te veel water krijgen kunnen dood gaan en ziektes of schimmels oplopen. 

Kom langs bij tuincentrum Sterk

Wilt u een kijkje nemen in ons assortiment potterie in Arkel? Kom dan naar ons tuincentrum! U kunt ook online bestellen bij ons in de webshop

 

Contact

Contact

___________________________

Tuincentrum Sterk
Vlietskade 1074
4241 WC Arkel

0183 622 941
[email protected]

___________________________

Openingstijden

 Maandag  08:30 - 17.30 uur
 Dinsdag  08.30 - 17.30 uur 
 Woensdag  08.30 - 17.30 uur
 Donderdag  08.30 - 20.00 uur
 Vrijdag  08.30 - 20.00 uur
 Zaterdag  08.30 - 17.00 uur
 Zondag  Gesloten