Glas

Glazen potten en vazen kopen in Arkel? Kom dan eens langs bij ons in het tuincentrum. Wij bieden u een groot assortiment moderne en klassieke vazen en plantenpotten van glas tegen een goede prijs.

Een vaas van glas kopen in Arkel

Bij het kopen van een glazen vaas of bloempot moet u met een aantal zaken rekening houden. Zo zijn niet alle glazen plantenbakken geschikt voor buiten. Daarnaast zijn hele dunne glazen vazen vaak niet aan te raden met jonge kinderen. Sommige glazen vazen zijn gemaakt van erg dun glas, dit is niet alleen kwetsbaar, maar ook zijn de scherven een stuk scherper dan die van een stevige glazen vaas. Glas is verder uitermate geschikt voor bloemenvazen, maar ook planten die weinig grond nodig hebben zoals een orchidee staan prachtig in een glazen pot of accubak. De kleur van het glas wordt vaak aangepast op de heersende kleurtrends van het moment. 

Bij ons in het tuincentrum in Arkel vindt u een ruim aanbod glazen vazen, potten, schalen en bakken in verschillende vormen en kwaliteiten.

Bezoek tuincentrum Sterk voor meer vazen

Naast vazen van glas zijn er ook mooie windlichten en kandelaars van glas verkrijgbaar bij ons in het tuincentrum in Arkel. Er zijn moderne lantaarns en windlichten beschikbaar, maar ook landelijke lantaarns met een doorleefde uitstraling.
 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Potterie

Contact

Contact

___________________________

Tuincentrum Sterk
Vlietskade 1074
4241 WC Arkel

0183 622 941
[email protected]

___________________________

Openingstijden

 Maandag  08:30 - 17.30 uur
 Dinsdag  08.30 - 17.30 uur 
 Woensdag  08.30 - 17.30 uur
 Donderdag  08.30 - 20.00 uur
 Vrijdag  08.30 - 20.00 uur
 Zaterdag  08.30 - 17.00 uur
 Zondag  Gesloten