Bomen, heesters en coniferen

Bomen, heesters of coniferen kopen in de buurt van Asperen of Noordeloos? Kom dan langs bij ons tuincentrum in Arkel! Bomen horen in grote tuinen of plantsoenen thuis. Toch zijn er een groot aantal kleinere soorten bomen die bijzonder geschikt zijn voor de kleinere tuin. Vooral de bolboompjes en treurvormen zijn populair zoals de bolacasia, treurwilgje of krenteboompje.

Bomen, heesters, struiken en coniferen in Arkel

Ook voor heesters, struiken en coniferen bent u bij ons in Arkel aan het juiste adres! Onder de categorie heesters vallen struiken die in vele gevallen in de herfst hun blad laten vallen, uitzonderingen daargelaten. Een heester kan heel bepalend zijn in de tuin. Er zijn vroegbloeiende heesters zoals de forsythia en ribes, heesters die vooral gekocht worden door mooie getinte en getekende bladeren en heesters die 's-winters groen blijven zoals de:

  • Laurier
  • Rhododendron
  • Buxus

Conifeer is de verzamelnaam voor naaldbomen en -struiken. Ze blijven over het algemeen in de winter groen, alleen de Larix verliest z'n naalden. De Conifeer is een gemakkelijke "boom" die goed te snoeien is, zelfs in mooie vormen maar niet te veel op de wind moet staan. Houdt u daar rekening mee dan zult u veel plezier beleven aan deze altijd groene struiken.

Kom langs bij Tuincentrum Sterk

Bomen, heesters of coniferen kopen in Arkel, provincie Utrecht? Kom dan langs in ons tuincentrum! Wij voorzien u graag van een passend advies zodat u snel kunt genieten van een prachtige boom, struik of  conifeer die past bij uw tuin.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten

Contact

Contact

___________________________

Tuincentrum Sterk
Vlietskade 1074
4241 WC Arkel

0183 622 941
[email protected]

___________________________

Openingstijden

 Maandag  08:30 - 17.30 uur
 Dinsdag  08.30 - 17.30 uur 
 Woensdag  08.30 - 17.30 uur
 Donderdag  08.30 - 20.00 uur
 Vrijdag  08.30 - 20.00 uur
 Zaterdag  08.30 - 17.00 uur
 Zondag  Gesloten