Eénjarigen, kuipplanten en kruiden

Eénjarigen planten, kuipplanten of kruiden kopen in de omgeving van Gorinchem, Asperen of Leerdam? Kom dan naar tuincentrum Sterk in Arkel. Éénjarigen planten worden ook wel perkplanten genoemd. Deze vaak vrolijke planten bloeien een zomerlang, mooi in een balkonbak of gewoon in de tuin. Zet u ze in een bak in uw tuin in Gorinchem, zorg dan wel dat ze voldoende voeding krijgen.

Eenjarigen, kuipplanten en kruiden bij tuincentrum Sterk

De meeste kuipplanten komen uit de zuidelijke landen rond de Middellandse Zee. Geef ze een warm plekje op het terras of zet ze in de tuin maar in het najaar moeten ze naar binnen. Een koele, onverwarmde ruimte is al voldoende. Geef ze heel weinig water tot ze in het voorjaar weer uit gaan lopen dan mogen ze ook verpot en wat teruggesnoeid worden in Gorinchem.

Een aantal tuinkruiden overleven onze zachte winters zoals Bieslook en Munt. Andere kruiden moeten elk voorjaar gezaaid worden. Op onze kruidenafdeling nabij Gorinchem staan ook alle kruiden kant-en-klaar in pot.

Bezoek Tuincentrum Sterk in Gorinchem

Woont u in Gorinchem, Meerkerk of Arkel en wilt u meer weten over éénjarigen planten, kuipplanten of kruiden? Kom naar ons tuincentrum, onze groenspecialisten helpen u graag verder!

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten

Contact

Contact

___________________________

Tuincentrum Sterk
Vlietskade 1074
4241 WC Arkel

0183 622 941
[email protected]

___________________________

Openingstijden

 Maandag  08:30 - 17.30 uur
 Dinsdag  08.30 - 17.30 uur 
 Woensdag  08.30 - 17.30 uur
 Donderdag  08.30 - 20.00 uur
 Vrijdag  08.30 - 20.00 uur
 Zaterdag  08.30 - 17.00 uur
 Zondag  Gesloten