onze diensten

Jaarrond beleving in de tuin

Beplantingsplannen​ & inplant

Kleur, geur, functie, geluid: in onze beplantingsplannen komt het allemaal terug. We ontwerpen de kleinste bakken tot de grootste borders. Uiteraard houden we rekening met de context van je tuin: ligging, bodemtype én natuurlijk je specifieke wensen.

Groen tuinontwerp​

Wij dragen graag bij aan een fijne leefomgeving en daarbij het welzijn van onze klanten. Met ruim 30 jaar ervaring in creatief en functioneel tuinontwerp zien wij de toegevoegde waarde van een groene & levende tuin. 

Tuinonderhoud & aanplant
per dagdeel

 

Ons team van vakbekwaam hoveniers st​aat voor je klaar. Van het verbeteren van de bodem, het snoeien van rozen tot aan het scheren van hagen. Van een volledige voorjaars- of najaarsbeurt beurt en het verzorgen van borders tot aan de aanplant van hagen of het knotten van wilgen. 

Tuinabonnement​

Met een tuinabonnement onderhouden wij de tuin structureel. We inventariseren de wensen en maken afspraken wanneer wij komen en welke werkzaamheden wij zullen verrichten. Zo bent u, ook in het hoogseizoen, altijd verzekerd van onze zorg in de tuin. 

contactformulier
contactformulier
contactformulier
contactformulier

Het termijn: wat te verwachten?

Wij proberen altijd aan de wensen te voldoen en u zo snel als mogelijk van dienst te zijn.
Houd rekening met een planning die 6 weken vooruitloopt.
Afhankelijk van het soort werkzaamheden die er in de tuin moeten gebeuren, kunnen wij de werkzaamheden inplannen. 

onze visie

We willen je inspireren de tuin in te duiken,
want het werken in de tuin is leuk voor jong,
oud en alles daartussen in.

Tuincentrum-Groencentrum-Sterk-Gorinchem

Onze wortels​

Als klein familiebedrijf is ons grootste doel het delen van
onze kennis en jarenlange ervaring over alles wat met de tuin te maken heeft. Daarbij ligt de focus op een levende, gezonde & groene tuin. We zetten ons dagelijks in om je te inspireren op ons
tuincentrum, in je eigen tuin  of via onze tuinkalender en productcataloguswant tuinieren is leuk en interessant voor jong, oud en alles daartussenin.

Tuincentrum-Groencentrum-Sterk-Gorinchem

Wij zijn Sterk

Van bloemisten tot vakbekwaam hoveniers, van plantkenners tot tuinontwerpers. We hebben iedereen in huis om je te voorzien van je dagelijkse dosis groen.

Voor meer vlinders in de tuin