HOVENIER

Als hovenier laten wij u genieten van uw eigen stukje natuur
Een goede tuin is het verlengstuk van uw woonkamer. Het is een plaats waar u heerlijk kunt vertoeven en genieten van uw eigen stukje natuur. Dat vraagt een creatief tuinontwerp dat functioneel en esthetisch goed doordacht is. Met onze jarenlange ervaring als tuinontwerper en groenadviseur in de regio Arkel en Gorinchem helpen we u graag uw tuinwensen vorm te geven.

Als hovenier zijn wij lid van Tuinkeur. Tuinkeur is een onafhankelijk keurmerk dat duidelijkheid schept in het grote aanbod van hoveniers. TuinKeur-gecertificeerde hoveniers zijn uitgebreid gecheckt en worden doorlopend gecoacht. Hierdoor bent u bij een TuinKeur-gecertificeerde hovenier ervan verzekerd dat er een betrouwbaar en professioneel bedrijf in uw tuin werkt die service en kwaliteit biedt.         

Meer informatie over ons, het ontwerp, de aanleg van de tuin en het onderhoud achteraf, vindt u onder de subkopjes. Vul onderstaand contactformulier in of stuur een mailtje naar [email protected] en u hoort spoedig van ons. 

Met vriendelijke groet,

Uw hovenier: Wim Sterk
Tuincentrum Sterk

Tuincentrum Sterk - Arkel - Hovenier

Tuincentrum Sterk - Arkel - Hovenier

Vraag het uw hovenier

Heeft u een vraag aan Wim, vul dan onderstaand contactformulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie. Wij slaan uw gegevens op conform onze privacy policy.

Contactgegevens

Uw contactgegevens worden alleen gebruikt om te kunnen reageren op uw vraag en worden niet opgeslagen voor andere doeleinden. 

Velden met * zijn verplicht.
Contact

Contact

___________________________

Tuincentrum Sterk
Vlietskade 1074
4241 WC Arkel

0183 622 941
[email protected]

___________________________

Openingstijden

 Maandag  08:30 - 17.30 uur
 Dinsdag  Gesloten 
 Woensdag  08.30 - 17.30 uur
 Donderdag  08.30 - 20.00 uur
 Vrijdag  08.30 - 20.00 uur
 Zaterdag  08.30 - 17.00 uur
 Zondag  Gesloten