Over ons

Sterk Hoveniers is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. De vele vaste klanten, maar ook potentiële opdrachtgevers kunnen rekenen op een eerlijk en vakkundig advies. De liefde voor het vak van hovenier staat bij eigenaar Wim Sterk al meer dan 25 jaar centraal. ,,Ik kan er intens van genieten als ik een nieuw aangelegde tuin letterlijk onder onze handen zie opbloeien”, vertelt hij enthousiast. ,,Voor de beplanting kunnen wij putten uit een fraai assortiment bomen, vaste planten en heesters. Ook het reguliere tuinonderhoud nemen wij u graag uit handen. We gaan echter nog een stapje verder, want ook een tuin met achterstallig onderhoud zien wij als een uitdaging die wij met veel plezier aangaan. Kortom, voor alle werkzaamheden bent u bij Sterk Hoveniers aan het juiste adres.”

Tuincentrum Sterk - Arkel - Hovenier        

Vraag het uw hovenier

Heeft u een vraag aan Wim, vul dan onderstaand contactformulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie. Wij slaan uw gegevens op conform onze privacy policy.

Contactgegevens

Uw contactgegevens worden alleen gebruikt om te kunnen reageren op uw vraag en worden niet opgeslagen voor andere doeleinden. 

Velden met * zijn verplicht.
Contact

Contact

___________________________

Tuincentrum Sterk
Vlietskade 1074
4241 WC Arkel

0183 622 941
[email protected]

___________________________

Openingstijden

 Maandag  08:30 - 17.30 uur
 Dinsdag  Gesloten 
 Woensdag  08.30 - 17.30 uur
 Donderdag  08.30 - 20.00 uur
 Vrijdag  08.30 - 20.00 uur
 Zaterdag  08.30 - 17.00 uur
 Zondag  Gesloten