Tuinonderhoud

Wie zijn tuin mooi wil houden, dient hem goed te (laten) onderhouden. Om die reden adviseren wij u om na aanleg van de tuin te kiezen voor een onderhoudscontract. Wij komen dan langs voor een voorjaars- zomer- en winterbeurt. Wellicht vindt u het prettig om de tuin samen met een vakman aan te planten en te snoeien. In dat geval steken wij u graag een helpende hand toe. Desgewenst kunnen wij u het totale onderhoud uit handen nemen.

Om welke reden na ook kan het onderhoud van uw tuin er wel eens bij inschieten. Wij zien het als een uitdaging om hem in de oude staat terug te brengen. De grond wordt verbeterd en  bemest, het gras krijgt een opknapbeurt en struiken worden weer in model gebracht. Na afronding van de werkzaamheden kunt u in alle rust genieten van een keurig verzorgde tuin, die met een paar uurtjes tuinieren per maand gemakkelijk kan worden bijgehouden. Voor een afgesproken bedrag nemen wij u ook dit klein onderhoud graag uit handen.

Tuincentrum Sterk - Arkel - Hovenier - Tuinonderhoud     

Tuincentrum Sterk - Arkel - Hovenier - Tuinonderhoud

Tuincentrum Sterk - Arkel - Hovenier - Tuinonderhoud

Vraag het uw hovenier

Heeft u een vraag aan Wim, vul dan onderstaand contactformulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie. Wij slaan uw gegevens op conform onze privacy policy.

Contactgegevens

Uw contactgegevens worden alleen gebruikt om te kunnen reageren op uw vraag en worden niet opgeslagen voor andere doeleinden. 

Velden met * zijn verplicht.
Contact

Contact

___________________________

Tuincentrum Sterk
Vlietskade 1074
4241 WC Arkel

0183 622 941
[email protected]

___________________________

Openingstijden

 Maandag  08:30 - 17.30 uur
 Dinsdag  08.30 - 17.30 uur 
 Woensdag  08.30 - 17.30 uur
 Donderdag  08.30 - 20.00 uur
 Vrijdag  08.30 - 20.00 uur
 Zaterdag  08.30 - 17.00 uur
 Zondag  Gesloten