Tuinontwerp

De tuin bepaalt mede het aangezicht van uw woning. Tuinontwerp en bouwstijl dienen naadloos op  elkaar aan te sluiten. Hierbij dient met verschillende factoren rekening te worden gehouden. Wilt u een terras in de zon of geeft u de voorkeur aan een schaduwrijke plek, waar het op warme dagen goed toeven is? Schaduw en zon spelen eveneens een belangrijke rol bij de keuze van de beplanting. Houdt u van tuinieren of kiest u liever voor een onderhoudsvrije tuin? Erfafscheidingen, bestrating, vlonders en beschoeiingen kunnen deel uitmaken van het ontwerp. Alles staat of valt dus met een vakkundig advies.

Sterk Hoveniers gaat niet over één nacht ijs als het om een ontwerp gaat. Tijdens een vrijblijvend,  oriënterend gesprek op locatie plaats kunt u uw specifieke wensen kenbaar maken. Vervolgens wordt ter plaatse  een schetsontwerp gemaakt, dat als basis dient voor een ontwerp op schaal dat samen met de bijbehorende offerte bij u thuis wordt toegelicht.

Tuincentrum Sterk - Arkel - Hovenier - Tuinontwerp        

Vraag het uw hovenier

Heeft u een vraag aan Wim, vul dan onderstaand contactformulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie. Wij slaan uw gegevens op conform onze privacy policy.

Contactgegevens

Uw contactgegevens worden alleen gebruikt om te kunnen reageren op uw vraag en worden niet opgeslagen voor andere doeleinden. 

Velden met * zijn verplicht.
Contact

Contact

___________________________

Tuincentrum Sterk
Vlietskade 1074
4241 WC Arkel

0183 622 941
[email protected]

___________________________

Openingstijden

 Maandag  08:30 - 17.30 uur
 Dinsdag  08.30 - 17.30 uur 
 Woensdag  08.30 - 17.30 uur
 Donderdag  08.30 - 20.00 uur
 Vrijdag  08.30 - 20.00 uur
 Zaterdag  08.30 - 17.00 uur
 Zondag  Gesloten