Mega uitverkoop in ons tuincentrum!

Mega uitverkoop in ons tuincentrum!

Amateurkwekers, plantenliefhebbers en andere tuinfanaten opgelet: wij organiseren op zaterdag 14 maart weer een mega uitverkoop in ons tuincentrum. Deze keer is het tuinplanten assortiment van 2019 in de aanbieding. Hier vind je onder andere klimplanten, bodembedekkers, heesters, vaste planten en klein fruit in de aanbieding. Vul je krat met planten naar keuze. De prijs exclusief krat is €7,50. Neem ook meteen een kijkje in onze koopjeskoek. Hier geven we kortingen van wel 50% op een ruime selectie woonaccessoires, zijdebloemen en vazen. Wees er snel bij, want op op = op! Zaterdag 14 maart zijn wij vanaf 08.00 uur al geopend. Zien we je dan?

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Vakantie met de kinderen in eigen tuin

Het zonnetje schijnt, de vogels fluiten, de bijen zoemen en de bloemen bloeien. Veel mensen blijven dit jaar thuis vanwege bekende redenen, maar het is helemaal geen ramp om vakantie in eigen land te vieren.

Lees meer...
Lavendel: tuinplant van dit moment

Wie houdt er nu niet van lavendel? Het heerlijk geurende kruid bezorgt je meteen een vakantiegevoel, want het doet denken aan zonnige mediterrane landen, zoals Frankrijk.

Lees meer...
15 tuintips juli

Juli is doorgaans een warme, zonnige maand. Maak er een ontspannen vakantie in eigen tuin of op je balkon van. Vergeet niet je planten water te geven, steek de barbecue aan en af en toe je handen uit de mouwen voor een klusje in je tuin, op je balkon of (dak)terras.

Lees meer...
Celosia: Woonplant van de maand juli 2020

Het bonte gezelschap van de hanenkammen heeft een bijzondere plaats in het plantenassortiment. Met zijn kleuren en uitbundige bloemvormen is Celosia een opvallende verschijning met een welhaast sensuele uitstraling.

Lees meer...
Contact

Contact

___________________________

Tuincentrum Sterk
Vlietskade 1074
4241 WC Arkel

0183 622 941
[email protected]

___________________________

Openingstijden

 Maandag  08:30 - 17.30 uur
 Dinsdag  Gesloten 
 Woensdag  08.30 - 17.30 uur
 Donderdag  08.30 - 20.00 uur
 Vrijdag  08.30 - 20.00 uur
 Zaterdag  08.30 - 17.00 uur
 Zondag  Gesloten