Mega uitverkoop in ons tuincentrum!

Mega uitverkoop in ons tuincentrum!

Amateurkwekers, plantenliefhebbers en andere tuinfanaten opgelet: wij organiseren op zaterdag 14 maart weer een mega uitverkoop in ons tuincentrum. Deze keer is het tuinplanten assortiment van 2019 in de aanbieding. Hier vind je onder andere klimplanten, bodembedekkers, heesters, vaste planten en klein fruit in de aanbieding. Vul je krat met planten naar keuze. De prijs exclusief krat is €7,50. Neem ook meteen een kijkje in onze koopjeskoek. Hier geven we kortingen van wel 50% op een ruime selectie woonaccessoires, zijdebloemen en vazen. Wees er snel bij, want op op = op! Zaterdag 14 maart zijn wij vanaf 08.00 uur al geopend. Zien we je dan?

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Moestuinieren in maart

Door alle ontwikkelingen rond het coronavirus zou je bijna vergeten dat het lente is! Met een heerlijk zonnetje erbij kun je nu een goede start maken met het moestuinseizoen, in de tuin, op het balkon, in de vensterbank of in de vierkante-meterbak.

Lees meer...
Tuinieren als gezonde en opbeurende bezigheid in coronatijden

Wereldwijd zitten we in sociaal isolement, in de strijd tegen het coronavirus. Niet op bezoek bij opa en oma, niet naar school, naar het zwembad of de film. Je wordt er allemaal niet vrolijk van. Gelukkig kun je wel veilig lekker aan de slag in je tuin en op je balkon, samen met de kinderen.

Lees meer...
Onze maatregelen tegen het Corona virus

Beste klant,
...

Lees meer...
Snoeien in maart

Snoeien doet bloeien. Knip de winter weg voor een goede start van het tuinseizoen 2020! Heel veel planten en struiken moet je nu snoeien, ook nu ze al zo vroeg uitlopen. Geef ze meteen speciale mest, dan geniet je straks van extra kleur en geur.

Lees meer...
Contact

Contact

___________________________

Tuincentrum Sterk
Vlietskade 1074
4241 WC Arkel

0183 622 941
[email protected]

___________________________

Openingstijden

 Maandag  08:30 - 17.30 uur
 Dinsdag  Gesloten 
 Woensdag  08.30 - 17.30 uur
 Donderdag  08.30 - 20.00 uur
 Vrijdag  08.30 - 20.00 uur
 Zaterdag  08.30 - 17.00 uur
 Zondag  Gesloten