Kerst vriendinnenavond

Kerst vriendinnenavond

Zin in een exclusieve avond in ons sfeervolle tuincentrum? Wij nodigen jou én je vrienden/vriendinnen van harte uit op vrijdagavond 8 november. Het is dan namelijk van 18.00 tot 22.00 uur weer tijd voor de Kerst Vriendinnenavond! 

Ook dit jaar halen we alles in huis om jullie te voorzien van de nodige kerst-inspiratie. Bekijk de voorbeelden van de kerststukken die je kunt maken tijdens onze workshops of schrijf je nu in op onze website en volg één van onze gratis mini kerstworkshops. Laat je verassen door de kerst arrangementen uit eigen bloembinderij en geniet van de gezelligheid, gratis lekkernijen en mooie kortingen. Profiteer namelijk als één van de eersten van onze kerst outlet met een groot aantal kerst- en woonaccessoires. We geven deze avond kortingen van wel 50 tot 70%! Zien we je op vrijdagavond 8 november?

Klik hier om je in te schrijven voor de gratis mini kerstworkshop!

Tot dan!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Maak de vijver zomerproof

Een tuin kan niet zonder water. Planten hebben uiteraard (regen)water nodig om te overleven, te groeien en te bloeien. Maar met een vijver in de tuin draag je je steentje bij aan het tegengaan van wateroverlast wanneer er heftige hoosbuien zijn die de riolering niet aankan.

Lees meer...
Cactus: Woonplant van de Maand augustus 2020

Was de cactus eerder trendy in strakke geometrische plastic potten, daarna deed ze mee met de natuurlijke uitstraling en nu wordt de stekelplant helemaal hip in folklore stijl.

Lees meer...
15 Tuintips voor augustus

Het is hoogzomer. Tijd om te genieten, voor velen dit jaar in eigen land en in eigen tuin. Houd het hoofd lekker koel en ontspan in je eigen groene oase, terwijl je af en toe een tuinklusje onderneemt.

Lees meer...
Neem zomerstekken

Een leuk klusje om te doen tijdens je vakantie in eigen tuin, al dan niet samen met de (klein)kinderen: zomerstekken nemen!

Lees meer...
Contact

Contact

___________________________

Tuincentrum Sterk
Vlietskade 1074
4241 WC Arkel

0183 622 941
[email protected]

___________________________

Openingstijden

 Maandag  08:30 - 17.30 uur
 Dinsdag  Gesloten 
 Woensdag  08.30 - 17.30 uur
 Donderdag  08.30 - 20.00 uur
 Vrijdag  08.30 - 20.00 uur
 Zaterdag  08.30 - 17.00 uur
 Zondag  Gesloten