Kerst vriendinnenavond

Kerst vriendinnenavond

Zin in een exclusieve avond in ons sfeervolle tuincentrum? Wij nodigen jou én je vrienden/vriendinnen van harte uit op vrijdagavond 8 november. Het is dan namelijk van 18.00 tot 22.00 uur weer tijd voor de Kerst Vriendinnenavond! 

Ook dit jaar halen we alles in huis om jullie te voorzien van de nodige kerst-inspiratie. Bekijk de voorbeelden van de kerststukken die je kunt maken tijdens onze workshops of schrijf je nu in op onze website en volg één van onze gratis mini kerstworkshops. Laat je verassen door de kerst arrangementen uit eigen bloembinderij en geniet van de gezelligheid, gratis lekkernijen en mooie kortingen. Profiteer namelijk als één van de eersten van onze kerst outlet met een groot aantal kerst- en woonaccessoires. We geven deze avond kortingen van wel 50 tot 70%! Zien we je op vrijdagavond 8 november?

Klik hier om je in te schrijven voor de gratis mini kerstworkshop!

Tot dan!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Decennialang was het motto van tuiniers en hoveniers: de tuin voor de winter netjes aan kant maken. Maar het winterklaar maken van de tuin door alle dode, bruine materialen af te knippen en te verwijderen is inmiddels een achterhaald fenomeen.

Lees meer...
Kersttrends 2019

Kerst wordt dit jaar eerder dan ooit tevoren aangekondigd. Op veel plaatsen heeft de gemeente de kerstverlichting al opgehangen en in de winkels liggen de meest uiteenlopende kerstdecoraties vrolijk naast de zakken pepernoten en chocoladeletters.

Lees meer...
15 Tuintips november 2019

Het herfstweer is als vanouds uitermate grillig, net als de temperatuur die dan weer piekt en dan weer daalt. Maar op een windstille, droge dag kun je nog allerlei praktische klusjes doen om de tuin, het terras en balkon herfstbestendig, fleurig en sfeervol te maken.

Lees meer...
Calathea: Woonplant van de maand november

Calathea kenmerkt zich door de prachtige tekening van het blad en de rijke keuze in bladvormen, van rond en ovaal tot lancetvormig.

Lees meer...
Contact

Contact

___________________________

Tuincentrum Sterk
Vlietskade 1074
4241 WC Arkel

0183 622 941
[email protected]

___________________________

Openingstijden

 Maandag  08:30 - 17.30 uur
 Dinsdag  08.30 - 17.30 uur 
 Woensdag  08.30 - 17.30 uur
 Donderdag  08.30 - 20.00 uur
 Vrijdag  08.30 - 20.00 uur
 Zaterdag  08.30 - 17.00 uur
 Zondag  Gesloten