2021 jubileumjaar

30 jaar Sterk

Bij ons gaat goed advies gepaard met
de juiste aandacht voor je vraag. 

We bestaan dit jaar 30 jaar! Een nieuwe huisstijl, een nieuwe website en een aantal nieuwe gezichten in het bedrijf. Maar sommige dingen veranderen nooit. Zoals onze focus op vakkennis. Wat heeft die 30 jaar ervaring het bedrijf gebracht?
Uitgebreide collectie tuinplanten

Onze jarenlange ervaring heeft gezorgd voor een doordachte en uitgebreide selectie van tuinplanten van vooraanstaande kwekers in Nederland. Zo hebben een uitgebreide basiscollectie én een aanvullend assortiment dat per jaar, seizoen of week kan verschillen. We zijn niet bang voor wat experiment en zoeken graag naar nieuwe plantcombinaties en bijzondere plantsoorten.

Vakkennis en advies

Goed advies gaat gepaard met de juiste aandacht voor je vraag. We hebben alle kennis in huis om zowel beginnende tuiniers als gevorderden te adviseren en eventueel te begeleiden of ondersteunen. De tuin en alles wat daarin te doen en te beleven valt moet toegankelijk zijn voor iedereen, we laten je graag zien hoe. 

Expert in beplantingsplannen

De combinatie van toereikende plantenkennis, oog voor de vraag van onze klanten, een flink aantal jaren vak-ervaring en een goede dosis creativiteit resulteren in de mooiste beplantingsplannen. We hebben er al heel veel mogen samenstellen!

IMG_0565_edited.jpg
sterk.png

Het tuincentrum in Arkel

Over ons

We willen je inspireren de tuin in te duiken,
want het werken in de tuin is leuk voor jong,
oud en alles daartussen in.

_SHE7983.jpg

Onze wortels​

Als klein familiebedrijf is ons grootste doel het delen van
onze kennis en jarenlange ervaring over alles wat met de tuin te maken heeft. Daarbij ligt de focus op een levende, gezonde & groene tuin. We zetten ons dagelijks in om je te inspireren op ons
tuincentrum, in je eigen tuin  of via onze tuinkalender en productcataloguswant tuinieren is leuk en interessant voor jong, oud en alles  daartussenin.

IMG_0559_edited.jpg

Wij zijn Sterk

Van bloemisten tot vakbekwaam hoveniers, van kamerplantexperts tot tuinontwerpers. We hebben iedereen in huis om je te voorzien van je dagelijkse
dosis groen.

productcatalogus

Een uitgebreide collectie tuinplanten