IMG_0311_edited.jpg

Ontwerp

Adviesafspraak
tuinontwerp

Tuincentrum-Groencentrum-Sterk-Gorinchem-Zuid-Holland-onderhoud-per-dagdeel-2_edited.jpg

De juiste beplanting

De juiste planten
voor je tuin.

Mooi én functioneel
Een groene tuin is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Een groene tuin verbetert bijvoorbeeld de afwatering in de tuin, draagt bij aan biodiversiteit en zorgt voor verkoeling tijdens de warmere zomers.


Gratis advies op maat
Wij geven advies op maat. Dat betekent dat we vanuit onze kennis en meer dan 30 jaar vakervaring vertrekken om je van dienst te zijn. We houden rekening met je wensen en houden daarbij alle essentiële factoren in het vizier.

Dit zijn alle factoren die van invloed zijn op de groei, bloei en het functioneren van de tuin. Denk aan bijvoorbeeld de bodem, toevoer van water en de ligging. We denken en kijken vooruit. Zo helpen we je bij het maken van de juiste keuzes en stellen we mooie plantcombinaties samen voor bakken of de tuin.


Tuincentrum Sterk | Gorinchem - Arkel
In ons tuincentrum vind je alles wat je nodig hebt voor een gezonde, mooie en  groene tuin. Kom dus gerust langs! Zijn er vragen? Raadpleeg dan ons bekwame team. Wil je aan de slag met de tuin? We bieden één-op-één advies aan. Plan hierboven een afspraak met ons in.