Workshops

Workshops

Helaas zijn alle workshops in verband met het Coronavirus tot en met 31 december 2020 geannuleerd. Maar gelukkig hebben wij hier een oplossing voor gevonden: u kunt de mooiste bloemstukken bij ons bestellen of zelf maken maak met één van onze Do It Yourself workshop pakkettenZo heeft u alsnog veel plezier van een prachtig bloemstuk op tafel. Wilt u graag een bloemstuk of Do It Yourself pakket bestellen? Lees snel verder!

De mooiste herfst en winter bloemstukken

Alle bloemstukken die wij doorgaans voor voor de workshop zouden maken, maken wij nu speciaal voor u op bestelling. Vanaf half augustus gaan wij aan de slag op de mooiste bloemstukken samen te stellen. Eind augustus sturen wij een nieuwsbrief met alle voorbeelden. Vanaf dan zijn ook alle voorbeelden op de website te bekijken en kunt u ze eenvoudig bestellen. U kunt de bestelling vanaf begin september eenvoudig plaatsen via onze website of bij 1 van de onze medewerkers in de winkel. De bloemstukken kunt u op vrijdag of zaterdag afhalen op ons tuincentrum of laat uw bestelling eenvoudig aan huis bezorgen.

Do It Yourself workshop pakketten

De workshops bij Tuincentrum Sterk zijn altijd een enorm succesvol geweest! Onze voorbeelden, gecombineerd met uw creativiteit, hebben er altijd voor gezorgd dat u met een prachtig werkstuk naar huis ging. Dat inspireerde ons om voor u speciale Do It Yourself workshop pakketten samen te stellen. Met deze pakketten kunt u aan de hand van onze voorbeelden eenvoudig thuis aan de slag.  Laat die creativiteit dus maar komen! Deze Do It Yourself workshop pakketten zijn vanaf begin september op bestelling bij ons verkrijgbaar.

De bloemstukken worden bedacht en gemaakt door de beste bloemschikkers uit ons team. We maken gebruik van verse producten en daardoor zijn we afhankelijk van wat er per week vers beschikbaar voor ons is. Mochten er bepaalde bloemen of ander groen niet beschikbaar zijn, zullen wij het bloemstuk altijd van een mooi alternatief voorzien dat binnen dezelfde kleurstelling en sfeer past

Natuurlijke herfst

Natuurlijke Herfst...

Lees meer...
Sfeervolle herfstavond

Sfeervolle herfstavond...

Lees meer...
Herfst op tafel

Herfst op Tafel...

Lees meer...
Langwerpige herfst

Langwerpige herfst...

Lees meer...
Herfst op stand

Herfst op stand...

Lees meer...
Herfstkrans

Herfstkrans...

Lees meer...
Contact

Contact

___________________________

Tuincentrum Sterk
Vlietskade 1074
4241 WC Arkel

0183 622 941
[email protected]

___________________________

Openingstijden

 Maandag  08:30 - 17.30 uur
 Dinsdag  Gesloten 
 Woensdag  08.30 - 17.30 uur
 Donderdag  08.30 - 20.00 uur
 Vrijdag  08.30 - 20.00 uur
 Zaterdag  08.30 - 17.00 uur
 Zondag  Gesloten