Workshops

Zin in een workshop bloemschikken met bloemen en groen? Kom een workshop bloemschikken volgen bij tuincentrum Sterk! Onze voorbeelden, gecombineerd met uw creativiteit, garanderen dat u met een prachtig werkstuk naar huis gaat. In onze winkel hebben we diverse voorbeelden klaarstaan welke u kunt maken in één van de workshops bloemschikken. Wanneer komt u een gezellige workshop bloemschikken volgen?

Workshops bloemschikken aangepast naar het voorjaar-, zomer-, herfst- of winterseizoen

Elke maand geven we weer een andere workshop bloemschikken afhankelijk van het seizoen, we zullen u blijven inspireren! Zo zijn er in het voorjaar en zomer workshops bloemschikken met voorjaarsbloemen groen én zijn er workshops speciaal voor Pasen. Zoals de workshop Pasen op hoogte waarbij u een hoge vaas gaat vullen met paaseieren. Daarbovenop wordt een schaal geplaatst waar u een mooi paasstuk op gaat maken. De hangende eitjes en kronkeltakken maken het geheel speels en een echte eye-catcher voor tijdens de paasdagen.

In de zomer zijn er workshops bloemschikken met bloemen en groen die bij de zomer passen. Zo kunt u het zonnetje ongetwijfeld in huis halen! Houdt deze pagina vooral in de gaten voor de zomer workshops. We zullen namelijk iedere maand nieuwe workshops bloemschikken toevoegen. Dat geldt ook voor workshop voor het herfstseizoen en natuurlijk voor het winterseizoen waarbij onze kerstworkshops altijd een groot succes zijn.

Wat kun je verwachten van onze workshops?

Onze workshops zijn allemaal inclusief bloemschikmaterialen en een kopje koffie of thee met wat lekkers. Dus naast dat u met een prachtig werkstuk naar huis gaat, heeft u ook een gezellige avond. Onderaan deze pagina vindt u de eerstvolgende workshops. Bekijk hier het gehele overzicht van de workshops van het voorjaar en zomer 2018 of klik op de afbeelding hieronder.

Workshop bloemschikken voor groepen

Wilt u een gezellige workshop bloemschikken volgen met een groep vriendinnen, familie of collega’s? Goed idee! Het is namelijk een gezellige bezigheid om met elkaar te ondernemen. Daarnaast gaan jullie ook allemaal met een mooi werkstuk naar huis. Als u met een groep een workshop bloemschikken wilt komen volgen, bent u natuurlijk van harte welkom. Bel voor een afspraak want voor groepen kunt u in overleg een datum plannen. De groep moet dan minimaal uit 8 personen bestaan. Er kan een keuze gemaakt worden uit één van de vele workshops uit ons workshopprogramma. Voor meer informatie of een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen zodat specifieke wensen besproken kunnen worden.

Onze workshops

Kinderworkshops

Verven, een bloemstukje maken, knutselen met takken ? Thuis komt het er vaak niet van . Maar iets helemaal zelf maken vinden alle kinderen leuk om te doen. We organiseren diverse kinderworkshops op onze speciale themadagen  :

...Lees meer...
Data: en meer...
Vensterbanktafel

Vensterbanktafel      

...Lees meer...
Data: en meer...
Lantaarn op tafel

Lantaarn op tafel

...Lees meer...
Data: en meer...
Lieveheersbeestje of Vogelbadje mozaïeken

Workshop  Mozieken . Keuze Lieveheersbeestje of Vogelbadje 

...Lees meer...
Datum:
Kruidenkrans

Kruidenkrans

...Lees meer...
Datum:
Creatief met draad en bloemen

Creatief met draad en bloemen 

...Lees meer...
Data: en meer...

Mis onze nieuwsbrief niet!

Eens in de twee weken versturen wij een nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen en workshops.
Meld u nu aan en maak iedere maand kans op een boeket bloemen

Velden met * zijn verplicht.

Openingstijden

 • Maandag
  08:30 - 17:30
 • Dinsdag
  08:30 - 17:30
 • Woensdag
  08:30 - 17:30
 • Donderdag
  08:30 - 20:00
 • Vrijdag
  08:30 - 20:00
 • Zaterdag
  08:30 - 17:00
Toon alle openingstijden

Contact

Geef uw mening en WIN!

Geef uw mening over ons tuincentrum en WIN een cadeaubon t.w.v. € 25,-!