Workshops - Pagina 2

 

 

Zin in een workshop bloemschikken of een tuincursus

Kom een workshop bloemschikken of een tuincursus volgen bij tuincentrum Sterk! Onze voorbeelden, gecombineerd met uw creativiteit, garanderen dat u met een prachtig werkstuk naar huis gaat. In onze winkel hebben we diverse voorbeelden klaarstaan welke u kunt maken in één van de workshops bloemschikken. Wanneer komt u een gezellige workshop bloemschikken volgen? Ook een tuincursus zal u verder brengen in het tuinieren. 

Workshops bloemschikken aangepast naar het voorjaar-, zomer-, herfst- of winterseizoen

Elke maand geven we weer een andere workshop bloemschikken afhankelijk van het seizoen, we zullen u blijven inspireren! Zo zijn er in het voorjaar workshops bloemschikken met voorjaarsbloemen én zijn er workshops speciaal voor Pasen.  In de zomer zijn er workshops bloemschikken met bloemen en groen die bij de zomer passen. Zo kunt u het zonnetje ongetwijfeld in huis halen! Houdt deze pagina vooral in de gaten voor de zomer workshops.. Dat geldt ook voor workshop voor het herfstseizoen en natuurlijk voor het winterseizoen waarbij onze kerstworkshops altijd een groot succes zijn.

Wat kun je verwachten van onze workshops?

Onze workshops zijn allemaal inclusief bloemschikmaterialen en een kopje koffie of thee met wat lekkers. Dus naast dat u met een prachtig werkstuk naar huis gaat, heeft u ook een gezellige avond. Onderaan deze pagina vindt u de eerstvolgende workshops. 

Workshop bloemschikken voor groepen

Wilt u een gezellige workshop bloemschikken volgen met een groep vriendinnen, familie of collega’s? Goed idee! Het is namelijk een gezellige bezigheid om met elkaar te ondernemen. Daarnaast gaan jullie ook allemaal met een mooi werkstuk naar huis. Als u met een groep een workshop bloemschikken wilt komen volgen, bent u natuurlijk van harte welkom. Bel voor een afspraak want voor groepen kunt u in overleg een datum plannen. De groep moet dan minimaal uit 8 personen bestaan. Er kan een keuze gemaakt worden uit één van de vele workshops uit ons workshopprogramma. Voor meer informatie of een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen zodat specifieke wensen besproken kunnen worden.

Tuincursus 2018-2019

We merken aan klanten dat ze graag meer willen weten over alles wat er in de tuin groeit en bloeit.

Wim Sterk geeft op ons tuincentrum altijd veel advies aan de klanten. Maar om nog meer te leren over diverse onderdelen van tuinieren geeft  hij dit jaar een tuincursus. Deze tuincursus is 3 avonden en 1 ochtend . Wat komt er allemaal aan bod?

Ontwerpen van borders met vaste planten en heesters, snoeien theorie, snoeien in de praktijk en grondverbetering en bemesting. 

U ziet wel keuze genoeg. Heb je  nog vragen dan beantwoorden wij die graag.

Onze workshops

Zomer op tafel

Op een natuurlijke ondergrond  maken we een schikking met glazen potten, takken, eenjarigen of vetplanten en veel natuurlijke  materialen...

Lees meer...
Data:
Mini tuintje

Een ronde schaal wordt ingeplant met mini planten en gedecoreerd met  miniatuurproducten. En zo  creëer je  gemakkelijk uw eigen minituin! Er kan een keuze worden tussen binnen en buitenplanten Prijs                     € 22,50 Datum               zaterdag 18 mei 2019 van 13.30 tot 15.30 uur

Lees meer...
Datum:
Hanging basket

Een  hanging basket van 40 cm wordt gevuld met eenjarigen o.a.  lobelia, petunia, fuchsia, hangegeranium, bidens of helichrysum. . Prijs                     €  35,-- Datum                 zaterdag 18  mei  2019 van 10.00 tot 11.30 uur

Lees meer...
Datum:
Plantenlandschap

Op een mooie schaal maak je een compositie van diverse kamerplanten, takken en enkele decoraties...

Lees meer...
Data: en meer...
Bloementaart

Een ronde oasisvorm wordt opgestoken met verse bloemen van het seizoen.   Prijs                     € 32,50 Datum               zaterdag 15 juni 2019 van 13.30 tot 15.30 uur

Lees meer...
Datum:
Contact

Contact

___________________________

Tuincentrum Sterk
Vlietskade 1074
4241 WC Arkel

0183 622 941
[email protected]

___________________________

Openingstijden

 Maandag  08:30 - 17.30 uur
 Dinsdag  08.30 - 17.30 uur 
 Woensdag  08.30 - 17.30 uur
 Donderdag  08.30 - 20.00 uur
 Vrijdag  08.30 - 20.00 uur
 Zaterdag  08.30 - 17.00 uur
 Zondag  Gesloten