top of page

Geopend
maandag

t/m
zaterdag

STERK Tuincentrum & Tuinadvies
Gorinchem - Arkel

STERK Tuincentrum & Tuinadvies

Sterk Tuincentrum

Vlietskade 1074

4241 WC Arkel

T. 0183 622 941

E. info@tuincentrumsterk.nl

 

Maandag 8.30 - 17.30

Dinsdag 8.30 - 17.30

Woensdag 8.30 - 17.30

Donderdag 8.30 - 17.30

Vrijdag 8.30 - 17:30 
Zaterdag 8.30 - 17.00

Zondag gesloten

Op dinsdag 16 januari zijn wij gesloten voor een interne training, waarbij we een dag lang de beste kwekers in Nederland bezoeken. Deze training stelt ons in staat om volledig op de hoogte te zijn van het nieuwste in het productieproces van onze planten, heesters en bomen. We kijken ernaar uit om deze ervaring te delen en onze kennis te benutten voor een nog betere service en sterke kwaliteit. Bedankt voor je begrip!

Wij begrijpen dat de tuinwereld overweldigend kan zijn met zijn diversiteit aan producten en planten. 

Ons streven is simpel: wij willen jou hetzelfde plezier bieden dat wij ervaren in ons vak. En ja, vaak komen daar Latijnse namen bij kijken ;) . Als professionals weten wij hoe een zorgvuldig geselecteerd assortiment van tuinartikelen en duurzaam gekweekte planten het verschil kunnen maken. 

Of je nu een doorgewinterde tuinier bent of net begint aan je groene avontuur, bij STERK staan we tijdens elke stap voor je klaar. Van tijdloze basics die dagelijks plezier brengen tot onmisbare must-haves die jouw tuin tot leven brengen. Van bodembedekkers, vaste planten, kruiden, siergrassen, zaden, bollen, heesters en klimplanten tot bomen.

 

Tevens bieden we een compleet assortiment cursussen, workshops, seizoensgebonden tuinplanten en tuinartikelen. In onze winkel vind je professioneel gereedschap, potterie, bijzondere seizoensproducten, gebonden bossen groen en natuurlijk kamerplanten.

Ook voor de groenprofessional zijn we dé plek voor onder andere tuinplanten en grondproducten.

We zijn geopend van maandag t/m zaterdag. Heb je specifieke vragen? Boek een advies-afspraak of stel ze in de loop: ons bekwame team staat klaar!

Plantcombinaties.jpg
bottom of page